Zoznam nechcených vianočných darčekov vedie drvič na ľad

09.12.2005 Celý región

Najneužitočnejším vianočným darčekom je drvič ľadu, ktorý by pod vianočným stromčekom neradi videli aj tí najväčší milovníci studených nápojov. Vyplýva to z ...
Najneužitočnejším vianočným darčekom je drvič ľadu, ktorý by pod vianočným stromčekom neradi videli aj tí najväčší milovníci studených nápojov. Vyplýva to z prieskumu, ktorý austrálsky magazín Choice urobil na vzorke 12.000 ľudí. V tesnom závese za drvičom je zmrzlinovač a vedúcu trojku na čiernej listine dopĺňa ešte súprava na relaxačné kúpele nôh.

Naproti tomu väčšina ľudí by ako darček uvítala hriankovač, rýchlovarnú kanvicu či tyčový mixér. Zoznam neužitočných darov má 40 položiek. Medzi nimi je aj elektrický otvárač na konzervy, difuzéry na aromaterapiu, depilátory - spôsobujú vraj príliš veľkú bolesť, aby bolo možné používať ich -, kulmy na vlasy a všetky prístroje a nástroje na krájanie. Jeden z majiteľov neužitočnosť drviča ľadu vysvetlil lapidárne: \"Nikdy to nefungovalo: bordelu naokolo bolo priveľa a ľadu primálo\". O kúpeli nôh iný nespokojný obdarovaný povedal: \"Ak vás bolia nohy, zo všetkého najmenej máte chuť behať tam a nazad, rozkladať po zemi uteráky, plniť vodou vaničku a pritom dávať pozor, aby ste nevyšplechli. A po všetkej vynaloženej námahe voda v kúpeli vychladne za desať minút. Toľká drina za pár minút komfortu! \"
 

Vyberte región